Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Anneke Bakker

Ik heb meer dan 20 jaar met veel plezier als fysiotherapeut gewerkt en in het binnen- en buitenland topsporters begeleid. Hoewel fysiotherapie een prachtig en nuttig vak is, bij bijvoorbeeld revalidatie, wilde ik meer weten en leren over het lichaam, hoe klachten kunnen ontstaan en bij de oorzaak aangepakt kunnen worden. Daarnaast had ik inmiddels  zelf de positieve effecten van osteopathie bij verschillende klachten ervaren. 

Ik besloot om 5 jaar extra te gaan studeren aan de Internationale Academie Osteopathie in Gent en werk inmiddels een aantal jaren als osteopaat.

Osteopathie kijkt op een andere manier naar het lichaam en benadert het in zijn
geheel. Daardoor is het in veel gevallen een zeer effectieve behandelmethode. 

Osteopathie kan uitstekende gezondheidsresultaten bereiken bij baby’s, kinderen en volwassenen met uiteenlopende klachten.

Ik ben een gepassioneerde en enthousiaste osteopaat, die ook aan de patiënt uitlegt wat de oorzaak van de klacht is en wat er door de patiënt zelf aan gedaan kan worden. Zeker ook om in de toekomst nieuwe klachten te voorkomen.

Ik ben opgenomen in het Register voor Osteopathie (NRO) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Ik volg regelmatig na- en bijscholingen.

Naast mijn praktijk in Doorn werk ik op donderdag als (kinder)osteopaat in Utrecht bij Osteo XX, een onderdeel van de Zwangere Zaak.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast sport ik graag en houd ik van wandelen met onze hond.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren