Over Anneke Bakker

Ik ben osteopaat en kinderosteopaat en één van de weinige vrouwelijke osteopaten in o.a. Doorn, Driebergen, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Amerongen, Woudenberg en de regio Wijk bij Duurstede.

Voorheen heb ik 20 jaar met veel plezier als fysiotherapeut gewerkt en in het binnen- en buitenland topsporters begeleid. Hoewel fysiotherapie een prachtig vak is, bij bijvoorbeeld revalidatie, wilde ik meer weten en leren over het lichaam, hoe klachten kunnen ontstaan en bij de oorzaak aangepakt kunnen worden. Daarnaast had ik inmiddels  zelf de positieve effecten van osteopathie bij verschillende klachten ervaren. 

Ik besloot om 5 jaar osteopathie te gaan studeren aan de Internationale Academie Osteopathie in Gent en vervolgens kinderosteopathie bij Panta Rhei in Gilze-Rijen.

Osteopathie kijkt op een andere manier naar het lichaam en benadert het in zijn
geheel. Daardoor is het in veel gevallen een zeer effectieve behandelmethode. 

Osteopathie kan uitstekende gezondheidsresultaten bereiken bij baby’s, kinderen en volwassenen met uiteenlopende klachten.

Ik ben een gepassioneerde en enthousiaste osteopaat, die ook aan de patiënt/ouder uitlegt wat de oorzaak van de klacht is en wat er door de patiënt/ouder zelf aan gedaan kan worden. Zeker ook om in de toekomst nieuwe klachten te voorkomen.

Ik ben opgenomen in het Register voor Osteopathie (NRO) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Ik volg regelmatig na- en bijscholingen en vervolgopleidingen.

Naast mijn praktijk in Doorn werk ik op donderdag in Utrecht bij Osteo XX, een onderdeel van de Zwangere Zaak.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast sport ik graag en houd ik van wandelen met onze hond.

Anneke Bakker

OSTEOPATHIE

   06 12 11 46 89   info@abosteopathie.nl      Acacialaan 15, 3941 JP Doorn

Copyright © 2022 Anneke Bakker Osteopathie