Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Anneke Bakker

Ik heb meer dan 20 jaar met veel plezier in verschillende praktijken als (sport-) fysiotherapeut gewerkt en in binnen en buitenland topsporters begeleid. Hoewel fysiotherapie een prachtig en nuttig vak is bij bijvoorbeeld revalidatie, wilde ik meer weten en leren over het lichaam en hoe klachten kunnen ontstaan. Niet alleen over het bewegingsapparaat. Ik wilde meer klachtenbeelden kunnen verklaren.

Osteopathie kijkt op een andere manier naar het lichaam en benadert het in zijn
geheel. Daardoor is het in veel gevallen een zeer effectieve behandelmethode. Ik besloot om 5 jaar extra te studeren en osteopaat te worden. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Internationale Academie Osteopathie te Gent.

Osteopathie kan uitstekende gezondheidsresultaten bereiken bij baby’s, kinderen en volwassenen met uiteenlopende klachten. Ik ben een gepassioneerde en enthousiaste osteopaat, die ook aan de patiënten uitlegt wat de oorzaak van hun klachten is en wat ze er, naast de behandeling, zelf nog aan kunnen doen.

Ik ben opgenomen in het Register voor Osteopathie (NRO) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast sport ik graag en houd ik van wandelen met de hond

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren