Over Anneke Bakker

 

Ik ben osteopaat en kinderosteopaat en de enige vrouwelijke osteopaat in o.a. Doorn, Driebergen, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Amerongen, Woudenberg en de regio Wijk bij Duurstede.

Voorheen heb ik jaren met veel plezier als fysiotherapeut gewerkt en in het binnen- en buitenland topsporters begeleid. Hoewel fysiotherapie een prachtig vak is, bij bijvoorbeeld revalidatie, wilde ik meer weten en leren over het lichaam, hoe klachten kunnen ontstaan en bij de oorzaak aangepakt kunnen worden. Daarnaast had ik inmiddels  zelf de positieve effecten van osteopathie bij verschillende klachten ervaren. 

Ik heb osteopathie gestudeerd aan de Internationale Academie Osteopathie in Gent en vervolgens kinderosteopathie bij Panta Rhei in Gilze-Rijen.

Osteopathie kijkt op een andere manier naar het lichaam en benadert het in zijn
geheel. Daardoor is het in veel gevallen een zeer effectieve behandelmethode. 

Osteopathie kan uitstekende gezondheidsresultaten bereiken bij baby’s, kinderen en volwassenen met uiteenlopende klachten.

Ik ben een gepassioneerde en enthousiaste osteopaat, die ook aan de patiënt of ouder uitlegt wat de oorzaak van de klacht is en wat er door de patiënt of ouder zelf aan gedaan kan worden. Zeker ook om in de toekomst nieuwe klachten te voorkomen.

Ik ben opgenomen in het Register voor Osteopathie (NRO) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Ik volg regelmatig na- en bijscholingen en vervolgopleidingen.

Naast mijn praktijk in Doorn werk ik ook bij Gorte Osteopathie in Barneveld. 

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast sport ik graag en houd ik van koffie, een goed boek en wandelen met onze hond.