Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Vergoedingen en tarieven


Wat kost een behandeling osteopathie?

De kosten voor een consult zijn € 90,-. Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Na afloop
van de behandeling wordt u verzocht de kosten meteen te voldoen, het liefst met pin. Er is in de praktijk een pinautomaat aanwezig. U krijgt de factuur per mail toegestuurd, zodat u die
kunt indienen bij uw verzekering.


Krijgt u uw osteopathie behandeling vergoed door uw zorgverzekering?

Een osteopathische behandeling wordt door de zorgverzekeraar vergoed uit de aanvullende verzekering. Het valt onder de alternatieve zorg. U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren hoeveel er van de behandeling vergoed wordt. 


Bent u verhinderd voor uw afspraak?

Geef dit dan minstens 24 uur voor aanvang van uw behandeling door, zodat iemand anders op de ontstane plek een afspraak kan maken. Wanneer de afspraak niet tijdig wordt afgezegd, zal een deel van het consult (€ 50,-) in rekening worden gebracht.


Wilt u meer weten over osteopathie of over de vergoeding van uw verzekering?

Dan kunt u terecht op de websites van de NRO en de NVO.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren