Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Vergoedingen en tarieven


Wat is het tarief?

Het tarief van een osteopathisch consult is € 92,-. Een behandeling duurt 60 minuten.

Na afloop van de behandeling wordt u verzocht de kosten meteen te voldoen. Er is in de praktijk een pinautomaat aanwezig. U krijgt de factuur per mail toegestuurd.

Krijgt u uw behandeling vergoed door uw zorgverzekering?

Een osteopathische behandeling wordt, door de zorgverzekeraar vergoed uit de aanvullende verzekering. Het valt onder alternatieve zorg. U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren hoeveel er van de behandeling vergoed wordt, meestal is dit ongeveer de helft. U kunt ook onderaan deze pagina op het NVO logo klikken en bij vergoedingen 2022 kijken.

Bent u verhinderd voor uw afspraak?

Geef dit dan minstens 24 uur voor aanvang van uw behandeling door, zodat iemand anders op de ontstane plek een afspraak kan maken. Wanneer de afspraak niet tijdig wordt afgezegd, zal een deel van het consult (€50,-) in rekening worden gebracht.


Wilt u meer weten over osteopathie?

Dan kunt u terecht op de websites van de NRO en de NVO.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren